Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SMRT

Španjolski 15-godišnji nogometaš preminuo nakon kolapsa

Nogomet
13.03.2010.
u 08:55

Nogomet je sa školskom momčadi u petak poslijepodne igrao 15-godišnji Španjolac, inače nogometaš Paymoga, niželigaškog kluba iz istoimenog gradića u regiji Huelva, kad se odjednom srušio na središtu igrališta.

Iako su kola hitne pomoći stigla što su brže mogla, maloljetnom nogometašu nije bilo spasa. U bolnici je liječnicima samo preostalo konstatirati njegovu smrt, kojoj uzrok još uvijek nije poznat.

Neimenovani je nogometaš stradao tijekom srednješkolskog turnira u Cabezas Rubiasu, gradiću od 850 stanovnika, smještenom na 71 kilometar udaljenosti od grada Huelve.

Njegov klub, Paymogo, trebao je u nedjelju gostovati kod Herreriasa u srazu regionalne lige. Mladić nije bio predviđen igrati tu utakmicu jer je morao odraditi suspeniju zbog žutih kartona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije