Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Middlesbroughu

Southgate dobio otkaz nakon pobjede

Southgate
Reuters
21.10.2009.
u 08:57

Trener engleskoga drugoligaša Middlesbrougha i bivši engleski nogometni reprezentativac, Gareth Southgate (39), otpušten je sa svoje dužnosti, potvrdili su iz kluba s Riversidea.

Otkaz je nekadašnji stoper dobio nakon domaće pobjede nad Derby Countyjem 2-0, čime je Boro prekinuo niz od tri uzastopna poraza.

Iako su nogometaši Middlesbrougha na ljestvici Championshipa trenutačno četvrtoplasirani s dobrim izgledima u nastavku borbe za povratak u premierligaško društvo, trener je izgubio povjerenje kluba i navijača nakon katastrofalnoga domaćeg poraza (5-0) od West Bromwich Albiona prošlog mjeseca. Uslijedili su porazi od Leicester Cityja i Watforda, oba s po 1-0.

- Ovo je najteža moja odluka otkako sam u nogometu. Gareth nam je dao toliko kao kapetan, a i kao trener, s obzirom da je radio u vrlo teškim uvjetima - izjavio je predsjednik kluba Steve Gibson.

Nije najavio tko će naslijediti Southgatea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije