Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Köln

Soldu razljutio zamrznuti travnjak

Zvonimir Soldo
AFP
16.12.2009.
u 12:14

Nogometaši Kölna odigrat će u nedjelju derbi začelja u sklopu 17. kola njemačke Bundeslige, a suparnik na stadionu RheinEnergie bit će im Nürnberg.

Riječ je o pretposljednjoj momčadi prvenstva sa 12 sakupljenih bodova. Soldina momčad s tri boda više zauzima četrnaesto mjesto u poretku osamnaest najboljih njemačkih nogometnih klubova.

Kelnski dnevnik Express već je najavio da će Soldo biti smijenjen u slučaju bilo kakvog drugog ishoda od onog koji bi Kölnu donio tri boda i prekinuo niz poraza (Hoffenheim 4-0), te tri uzastopna remija bez pogodaka (0-0 protiv Bochuma, Werdera i Freiburga).

Sada isti dnevnik piše o Soldinim problemima prije tog susreta. Naime, na terenu za trening, na stadionu Franz-Kremer, pokvarili su se grijači, pa hrvatski trener nije svoje nogometaše mogao povesti na trening kakav je zamislio odraditi.

"Nikakav pucački trening, ili taktičke zamisli u napadu i obrani nisu se mogle uvježbati, te je Soldo poslao igrače na trčanje", piše Express.

Dobra vijest za Soldu, kojeg je zateknuta situacija razljutila, jest da su osim Ishiakua svi spremni za nastup.

Komentara 1

DE
derin
14:34 16.12.2009.

Njima je problem grijanje na pomoćnom terenu,a naši nemaju ni na glavnim stadionima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije