Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HERR SOLDO

Soldo: Samo izvana djelujem smireno

Zvonimir Soldo
Reuters
14.10.2009.
u 22:09

Trener nogometaša Kölna u srijedu je u redakciji lokalnog dnevnika Expressa telefonski odgovarao na pitanja zainteresiranih čitatelja, navijača kelnskog Bundesligaša.

“Gospodine Soldo, kako to da ste uvijek tako tihi i mirni? Osjećate li takvu smirenost doista i iznutra? Ima trenera, poput Jürgena Kloppa, koji su sasvim drukčiji”, pitala je 33-godišnja čitateljica hrvatskog trenera, koji joj je odgovorio:

- Vjerujte mi, to je samo izvana. Iznutra je sasvim drukčije. Smatram, međutim, da čovjek u ovom poslu mora znati kontrolirati emocije.

Na pitanje postoje li odstupanja od ciljeva postavljenih na početku sezone i kolika, Soldo je kazao:

- Ne. Želimo osvojiti nekoliko bodova više od bodovnog konta na kraju prošle sezone. Nažalost, trenutačno imamo određenih problema. Nalazimo se u zoni ispadanja. Svejedno sam siguran da imamo itekakvu kvalitetu odatle se izvući.

Pitali su Soldu i koliko je napeta njegova situacija sa slovenskim kapetanom momčadi Milivojem Novakovičem, koji je otišao na reprezentativno okupljanje unatoč iznimnom protivljenju trenera i sportskog direktora.

- Novakovič je naš kapetan. Zabio je 16 golova prošle sezone. Vrlo je važan za našu momčad i za klub. Nažalost, bio je ozlijeđen gotovo tri mjeseca. Kada se napokon oporavio, ponovno nam se ozlijedio. Igramo čitav uvodni dio sezone bez njega i stoga je jako teško. Nadam se da će mu dvije posljednje utakmice sa Slovenijom pomoći, da će se vratiti zdrav i opet početi zabijati za Köln.

Svakom se slušatelju, napisali su u Expressu, hrvatski 42-godišnji trener kulturno obratio:

- Soldo je na liniji. Što biste željeli znati?

“Čovjek ima živaca. Ima i stila”, stoji u uvodu teksta.

Komentara 1

SK
skinner
22:33 14.10.2009.

Soldo bi bil savršen za našeg sljedećeg izbornika! ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije