Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA STATISTIKA

Soldini rekordi: Nikad manje pogodaka

FC Koln
Pixsell
08.12.2009.
u 09:55

Köln, koji vodi hrvatski strateg Zvonimir Soldo, vlasnik je mnogih neslavnih rekorda trenutačno u Bundesligi, posebno onih koji se odnose na pogotke.

Za Köln je takvo što tim gore jer su uoči sezone mnogi ocjenjivali njihov napadački tandem Lukas Podolski - Milivoje Novakovič jednim od boljih u ligi.

Köln je dosad u sezoni, nakon petnaest utakmica, postigao samo sedam pogodaka (!?), što znači da prosječno zabijaju svakih 190 minuta. Bizarno zvuči da su pred domaćom publikom, u osam utakmica, postigli samo tri.

Napadački je tandem, pak, zabio samo tri (Novakovič dva, a Podolski jedan), a do izražaja je neučinkovitost došla posebno posljednjih tjedana. U posljednjih pet utakmica postigli su jedan jedini pogodak. Nula je na njihovu kontu ostala u ogledima protiv Hannovera, Hoffenheima, Bochuma i Werdera.

Zapanjujuće zvuči da Podolski nije zabio u Bundesligi već 881 minutu, a Novakovič 236 minuta.

Bild pomalo ironično citira izjavu Zvonimira Solde od prije nekoliko tjedana:

- Lagano moramo ući u golgetersku formu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije