Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački nogomet

Soldin Köln slavio protiv Bochuma, raspucani Tošić

Zvonimir Soldo
AFP
16.04.2010.
u 23:25

Klub pod ravnanjem hrvatskog trenera Zvonimira Solde, Köln, ostvario je jednu od rijetkih ovosezonskih domaćih pobjeda u prvoj utakmici 31. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Slavio je tako Köln na svom RheinEnergie stadionu protiv Bochuma 2:0, ponajviše zaslugama Srbina Zorana Tošića.

Zabio je tako 22-godišnji krilni igrač Manchester Uniteda na posudbi u Kölnu oba gola na utakmici, prvi u 15. minuti, a drugi u 78. i donio radost domaćim navijačima tek treći put ove sezone (u 16 odigranih utakmica).

Kod prvog je gola Tošiću asistirao Taner Yalcin, kod drugog nakon lijepog duplog pasa Lukas Podolski. Tošiću su to bili treći i četvrti gol ove sezone.

S osvojena tri boda Köln je na ljestvici skočio s 13. na 11. mjesto i tako barem privremeno prestigao Hoffenheim i Borussiju Mönchengladbach.

Bundesliga, 31. kolo:

Köln – Bochum 2:0 (Tošić 15, 78)

Redoslijed: 1. Bayern München 60 (-1), 2. Schalke 58 (-1), 3. Bayer Leverkusen 54 (-1), 4. Borussia Dortmund 52 (-1), 5. Werder 51 (-1)...11. Köln 37...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije