Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škoti slave junaka

Snodgrass poručio Hrvatima: U našoj je igri bilo puno ponosa

Snodgrass (1)
Foto: REUTERS/PIXSELL
1/3
08.06.2013.
u 10:40

Hrvatska je u Maksimiru izgubila od 74. reprezentacije na svijetu. Škotski junak u Maksimiru bio je Robert Snodgrass koji je pogotkom u 27. minuti donio donio prvu pobjedu svojoj reprezentaciji u ovim kvalifikacijama za SP

- Hrvati su bili bahati prije utakmice, a to je nama bio samo motiv više da nešto probamo učiniti. Svi smo dali maksimum i osvojili smo tri boda - istaknuo je Norwichev napadač Robert Snodgrass.

- U našoj je igri bilo mnogo ponosa - podvukao je Snodgrass.

Škotski mediji hvale igru svoje reprezentacije te ističu kako su u Zagrebu odigrali najbolju utakmicu u posljednjih nekoliko godina. Veliki je pothvat pobijediti četvrtu reprezentaciju na svijetu i to još na njihovom terenu.

- Sjajan je ovo rezultat i moramo uživati u njemu. Za reprezentaciju se igra iz ponosa. Ne za novac, ne za bilo što drugo. Narodu smo vratili ponos - kazao je škotski izbornik Gordon Strachan, koji je igru svojih igrača nazvao herojskom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije