Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U Južnoj africi

Sneijder: Nizozemska cilja na naslov svjetskog prvaka

Wesley Sneijder
Reuters
31.03.2010.
u 20:25

Interov playmaker Wesley Sneijder najavljuje da će njegova reprezentacija Nizozemske na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici nastupiti s velikim ambicijama.

U najavama Svjetskog prvenstva, gotovo da ne postoji protagonist koji o skupini svoje selekcije, koja god bila, neće govoriti kao o ''vrlo teškoj i zahtjevnoj''. Izuzetak nije niti Sneijder, čija će Nizozemska proboj u nokaut-fazu tražiti u skupini s Kamerunom, Danskom i Japanom.

- Radi se o istinski teškoj skupini. Sve momčadi u skupini igraju potpuno različit stil nogometa, ali naša je prednost što ih sve jako dobro poznajemo - kaže Sneijder.

- Vjerujem da ćemo proći skupinu, a onda ćemo dalje razmišljati samo od jedne utakmice do druge. Nadam se da će nas malo pomaziti i sreća, to je također faktor na koji se morate osloniti na velikim natjecanjima. Osobno se nadam da ću ponijeti epitet ključnog igrača u svojoj reprezentaciji. Unutar naše selekcije, svi imamo istu želju i zajednički cilj - osvojiti Svjetsko prvenstvo!

Na kraju je ponudio i vlastite favorite. Dakako, osim Nizozemske.

- Na mojoj listi su europski prvak Španjolska, Brazil, Njemačka, branitelj naslova Italija, Argentina i Engleska - zaključio je Sneijder.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije