Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK NAJGLEDANIJI U EUROPSKOJ LIGI

Smanjuje se kapacitet Poljuda

\'30.09.2010., Poljud, Split - Utakmica 2. kola Europske lige, Hajduk - Anderlecht. Veselje igraca Hajduka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.10.2010.
u 08:35

Trljaju ruke u Poljudu, Hajduk je sretan što se ovaj put provukao samo s novčanom kaznom za bakljadu na utakmici s Anderlechtom.

Ali svjesni su u Hajduku da prvi sljedeći izgred znači i europsku utakmicu bez publike. A u svom obrazloženju što su ga iz Poljuda poslali Uefi napisali su da će napraviti reorganizaciju redarske službe.

Usto, Hajduk je obećao Uefi da će kapacitet Poljuda za iduće europske utakmice smanjiti za 10 posto, što znači da će se za utakmicu sa Zenitom u prodaji naći oko 29 tisuća ulaznica. Kapacitet Poljuda je 33.498 mjesta, ali dio tribina ne ide u prodaju jer služi kao tampon zona između gostujućih navijača.

Inače, Hajduk je, tražeći milost od Uefe, naveo i podatak da je najgledaniji klub u Europskoj ligi. U tri utakmice bijele je na Poljudu gledalo oko 90 tisuća navijača, a Split, piše Hajduk Uefi, ima samo 200 tisuća stanovnika.

Ključne riječi

Komentara 8

ŽJ
žuja je zakon
09:05 10.10.2010.

kakav izgovor, bilo bi pametnije ukloniti bolesnike koji takve stvari rade, to mora biti inicijativa ljudi iz kluba a ne ovakva moljakanja.

VO
vojvo
12:02 10.10.2010.

trljaju i ovi iz uefe , a trljat če i dalje jer ove debilčine ne zanima hajduk nego samo sranja

Avatar nekakav
nekakav
08:47 10.10.2010.

i milošević je imao jako puno navijača. pobjeđivao i s 107% glasova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije