Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret SP-u

Slovenci izmišljaju viceve na naš račun

Rusija Slovenija
AFP
07.12.2009.
u 10:02

Nije bilo lako gledati Charlize Theron kako izvlači kuglice sudionika SP-a te slušati vic koji kruži. Naime, parafrazom Mastercardove reklame za Ligu prvaka susjedi se šale na naš račun.

Pa tako kažu da za put u JAR treba izdvojiti oko 2500 eura, ali da je spoznaja kako će Hrvati gledati nastup Slovenije na SP-u – neprocjeniva!

Da, Hrvatska se okreće Varšavi i ždrijebu kvalifikacijskih skupina za Euro 2012. godine koji će se održati 7. veljače sljedeće godine.

Kladionice su, pak, favoritom sljedećeg SP-a koji će se igrati na jugu Afrike proglasile Španjolsku. Ako uložite jedan euro na to da će Furija biti svjetski prvak, zaradit ćete 4,5. Na drugom je mjestu, zanimljivo, Engleska, koja od 1966. godine nije osjetila slast pobjede, no koja je posljednje dvije godine pod ravnanjem Fabija Capella postala jedan od glavnih kandidata za tron. Naravno, odmah slijede Brazil i Argentina koja je zbog Messija i Maradone uvijek opasna.

Komentara 7

DU
Deleted user
10:40 07.12.2009.

Iskreno receni, tiho se nadam da cemo dobiti slovence na zdijebu u Varsavi.

Avatar Ledeni
Ledeni
10:52 07.12.2009.

Iskreno. Bez veze mi je da država od 4 miliona stanovnika, pretežno starije dobi, očekuje da će biti na svakom svjetskom prvenstvu u norometu, i to naravno najmanje u polufinalu, u rukometu naravno prvi, u vaterpolu, zna se, opet prvi, u košarci makr među prva tri, u skijanju, naravno, opet prvi i šta ti ga ja znam šta. A za to vrijeme politička elita rasprodaje sve vrijedno u zemlji, dok se narod rajca na sport i žuju (ili karlovačko). Daj se skulirajte i primite se posla. Kakav sport, kakvi bakarači. Sport je luksuz, sportski rezultati koštaju, stadioni koštaju,i dok nema temelja u realnom sektoru, odnosno proizvodnji, ne treba ga niti biti u takvom obimu. Fala k... da ne idemo na ovo svjetsko prvenstvo.

FC
fcod
10:14 07.12.2009.

Dajte nam te zlovence u Varšavi, pa da ih izignoriramo kao što su nas Englezi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije