Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Slaven napustio Bagarić, na prozivku stigao Pilipović

Međimurje Slaven
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
14.06.2011.
u 13:19

Slaven Belupo u utorak je počeo pripreme za novu sezonu. Na prvom treningu od novih lica pojavio se samo Borislav Pilipović (27)

Na prvom se treningu Slaven Belupa od novih lica pojavio Borislav Pilipović (27), bosanskohercegovački nogometaš, bivši igrač Karlovca i pulske Istre, koji bi trebao konkurirati za lijevu stranu Slavenove obrane.

Njegovim dolaskom, klub se iznenađujuće “riješio” dvije godine mlađega Davora Bagarića, koji je prošle sezone bio ponajbolji igrač farmaceuta. U 28 prvenstvenih i kup utakmica postigao je četiri gola i sedam puta je asistirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije