Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sve idealno

Skandal u Dinamu, Rukavina šakom udario Ademija

Ademi
Danijel Kasap/SPORT PLUS/PIXSELL
10.11.2010.
u 19:47

Untaoč dobrim rezultatima nema idile u Maksimiru! U svlačionici Dinama dogodio se fizički obračun između napadača Ante Rukavine (24) i veznjaka Arijana Ademija (19).

Priča je počela još na travnjaku za vrijeme nedjeljne utakmice sa Zadrom (1:0), ali sve je bilo verbalno, prigovor zbog neke krivo dodane lopte. Pa je Ademi spomenuo Rukavini majku, na što je on zaprijetio Ademiju da će dobiti svoje. I dva Šibenčanina nisu na tome stala. Neslužbeni izvor kaže da je prvi u svlačionicu došao Ademi, sjeo i uzeo mobitel u ruke kad je došao Rukavina. I bez puno priče šakom potegnuo Ademija. Bilo je tu još dosta udaraca dok ostali igrači nisu uskočili i razdvojili ih.

Druga verzija kaže da je nakon toga kapetan Igor Bišćan opalio Rukavinu, ali to nismo uspjeli provjeriti. Tako je zacijelo u susretu Ademi – Rukavina nastala masnica ispod Arijanova lijevog oka.

 – Ma to me Pezo iz Zadra potegnuo laktom na utakmici u nedjelju, no nije ništa strašno, proći će – kratko je i neuvjerljivo rekao jedan od dvojice Šibenčana.

 Sad se ipak čini da nije Pezin lakat, nego Rukavinina šaka. A ni on nije trenirao s ostalima, nego baš s Ademijem nizao krugove oko terena dok su ostali radili s trenerom Vahidom Halilhodžićem.

 – Malo me zateže nakon utakmice, još ću ovako lakše raditi dva, tri dana, vidjet ćemo hoću li igrati u Splitu – rekao je Ante Rukavina.

Dečki su očito trčeći krugove usuglasili priče, valjda su se i izmirili. Trčanje rame uz rame dvojice Dinamovih boksača, inače dvojca koji dijeli sobu kad su na putovanjima. Zanimljiv je Halilhodžićev recept za pomirenje. A sad hoće li u Split, teško je reći, prije će ostati kod kuće hladiti glave gledajući suigrače na TV-u kako traže bodove u Splitu bez njihove pomoći.

– Ja o tome ništa ne znam. Dobro, čuo sam da je bilo nekakvog psovanja – kaže izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.

No, po drugoj priči baš je Mamić spasio Rukavinu od trajnog izbacivanja iz momčadi.

Idila u svlačionici je poremećena. Koliko će trebati da se sve sanira, može se samo nagađati.

Odlukom glavnoga trenera Vahida Halilhodžića, zbog kršenja klupske discipline, Dinamovi igrači Ante Rukavina i Arijan Ademi ne putuju na prvenstvenu utakmicu protiv Splita koja se igra u subotu.

Ključne riječi

Komentara 36

RO
ronin
11:19 11.11.2010.

dosta neočekivano za nogomet...

SB
sbb
00:48 11.11.2010.

I jedan i drugi kvalitetni igraci. Ni jedan ni drugi bas previse igra. Oba su frustrirana. To je sasvim normalno. Jedva cekam da ih vidim na terenu sada jer su se i jedan i drugi \'probudili\'.

CN
c@n@jisr@M
02:31 11.11.2010.

Za psovanje majke i ja bih da sastavio......Neotesan balkanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije