Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azijski Goebbels

Sjeverna Koreja pobijedila!

Brazil Sjeverna Koreja
AFP
19.06.2010.
u 19:02

Njihova reprezentacija izgubila je u prvom kolu od Brazilaca sa 2:1, ali sjevernokorejska televizijska agencija promijenila je istinu te izvijestila o pobjedi od 1:0.

Rekli su i da je na stadionu bilo 40.000 Sjevernokorejaca (zapravo ih je bilo 500).

U izvještaju se govori o tome da je Sjeverna Koreja uništila Brazil, koji se nikada nije suočio s takvom silom. Propaganda kakve se ne bi posramio ni Joseph Goebbels!

 

Ključne riječi

Komentara 27

TE
teoodd
12:53 20.06.2010.

Oni citaju sto njihov diktator odredi a mi Hrvati cemo uskoro sto evropska unija zeli da mi znamo.

BA
Barts
10:56 20.06.2010.

Joj ne mogu da verujem :)))

ST
sttipe
12:35 20.06.2010.

jel ovo pila naopako?iluminatsko gadjenje te nesritne zemlje izolirane i napadaneod kolonijalista??sad bi ja triba povirovat u to ili ic u sjevernu koreju provjerit??u juznoj koreji korejci niti zrak nemaju!!i on je u \"vlasnistvu stranog kapitala\"..istog onog koji uzima milijarde kojekakvih valuta iz jednih drzava i ulaze ih u propast drugih..onda to naziva krizom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije