Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U MAKSIMIRU

Šimunić ne nastupa protiv Reala zbog crvenog kartona iz 2008.!

Joe Šimunić (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/9
08.09.2011.
u 21:01

Šimunić je karton zaradio nakon utakmice pa nigdje nije bio ni upisan te ga je sudac tek kasnije prijavio.

Da sve jednom dođe na naplatu itekako su shvatili Joe Šimunić i Dinamo. Naime, njihovo posljednje pojačanje zbog grijeha iz prošlosti neće moći nastupiti protiv Real Madrida! 

Na utakmici između Herthe i Galatasarayja, 3. prosinca 2008. godine, Šimunić je zaradio crveni karton. Zapravo, zaradio ga je nakon zadnjeg zvižduka pa ga je sudac kasnije i prijavio zbog čega u Maksimiru nisu na vrijeme bili upućeni u problem. Branič je dobio dva susreta suspenzije od koja je samo jedan odradio. Drugi dio kazne izvršit će 14. rujna kada će svoju novu ekipu, u jednoj od najvećih utakmici u povijesti plavih, gledati s tribina.

Kruno Jurčić tako će morati tražiti alternativu za ekipu koju je sigurno već pripremio za prvi ogled Lige prvaka u Maksimiru, a Joe će još pričekati svoju premijeru u elitnom natjecanju zbog kojeg je i potpisao za zagrebački klub.

Komentara 54

HM
hm12345
01:48 09.09.2011.

@cluesblues, bez vrijeđanja, ne piši nešto što ne možeš argumentirati. A i s obzirom da ti pišeš \"neda\", ne znam trebaš li biti toliko uvjeren da si u pravu i u ovom slučaju.

Avatar delminium
delminium
01:51 09.09.2011.

09.09.2011. u 01:43h cluesblues je napisao/la: Gomilanje istoznačnih riječi koriste polupismeni ljudi.

HM
hm12345
01:26 09.09.2011.

@cluesblues, nepravilno je. To što ljudi uglavnom misle da je to točno, ne znači da tako i jest. \"Druga alternativa\" je kao da kažeš \"no međutim\" ili \"najoptimalnije\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije