Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasna podrška

Šimić: Cibalia će se na suđenje žaliti Fifi!

Cibalia Hajduk (1)
Marko Mrkonjić/Pixsell
20.09.2011.
u 17:13

Petar Šimić danas je na Izvršnom odboru podnio izvješće o učinjenom unazad tri mjeseca od kada je preuzeo vodstvo nebeskoplavog kluba

Izvršni odbor u sastavu dopredsjednici gradonačelnik dr. Mladen Karlić, župan Božo Galić i Ivan Bošković, predsjednik Skupštine Petar Mijakić te uvaženi članovi Tomislav Čuljak, Senko Bošnjak, Petar Kulić, Mijat Kurtušić, Antun Ćilić, Zvonimir Hodak i Ivan Bikić, jednoglasno je dao potporu Petru Šimiću u daljnjem radu te odbio ponuđenu ostavku koju je predsjednik ponudio zbog mogućih negativnih konotacija za Cibaliju nakon njegovih oštrih izjava na račun suđenja i suca Strahonje u utakmici protiv Hajduka.

 "Uprava je jednoglasno dala bezrezervnu potporu svemu što smo učinili, revoltiran sam nakon subotnje utakmice ponudio i svoju ostavku jer sam u svojim izjavama oštro reagirao na poteze suca, a ne želim da zbog toga ispašta ovaj klub, no zamoljen sam da nastavim s radom i dobio sam potvrdu da smo na pravom putu i da imam jednoglasnu podršku.

Nastavljamo raditi za boljitak prvenstveno našeg kluba, ali i hrvatskog nogometa. Što se tiče suđenja, službeno smo se žalili HNS-u, no pismo i snimku uputit ću i FIFI i to na ime uvaženog Massima Busacce, predsjednika Fifina odjela nogometnih sudaca jer sporni sudac je i na međunarodnoj listi i mjerodavni moraju biti upoznati tko sve nosi FIFA-inu značku", istaknuo je Šimić.

Izvršni odbor također je jednoglasno je poručio svima koji vole Cibaliju da svojim djelovanjem pruže potporu klubu i nastojanjima da se nastavi raditi kako je započeto – sređivanjem financijske situacije kluba, uspješnim provođenjem značajnog procesa preoblikovanja kluba te uvođenjem visoke razine profesionalnosti u rad kluba.

"Iznimno smo zadovoljni radom predsjednika Šimića koji je u kratkom vremenskom periodu učinio značajne korake u sređivanju poslovanja kluba te podigao razinu profesionalizma što pridonosi daljnjem brendiranju našeg kluba kojem je mjesto u vrhu hrvatskog nogometa", istaknuo je gradonačelnik dr. Mladen Karlić, dopredsjednik Cibalije.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
milton
21:13 20.09.2011.

Žalit će se FIFI. Kada ga se suci sada dočepaju. J**** će mu znanje i imanje.

OB
-obrisani-
19:43 20.09.2011.

A ja pomislio kako ce se Hajduk zaliti sto mu nije dosudjeno jos 2 jedanaesterca.....-:)) ))

DO
dodotatino
21:27 20.09.2011.

nema potrebe se žaliti. Maleš je tražio da se poništi utakmica ili će istupiti iz lige. Poštenje prije svega. Čak je i Štimac osobno nazvao Strahonju, samo nismo sigurni da li je to bilo prije utakmice ili poslije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije