Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak u štrajku

Šibenik na Hajduk ide s juniorima te Malčićem i Georgijevskim

'29.10.2011., stadion Subicevac, Sibenik - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Sibenik - NK Karlovac.  Zbog neisplate nekoliko placa igraci Sibenika i Karlovca dvije minute sjedili na tra
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
25.11.2011.
u 14:39

Većina igrača Šibenika ipak će bojkotirati utakmicu s Hajdukom. No, Danijel Georgijevski i Željko Malčić neće se pridružiti suigračima, već će se staviti na raspolaganje treneru Goranu Tomiću.

Nogometaši Šibenika ipak će bojkotirati sutrašnju prvenstvenu utakmicu s Hajdukom na Šubićevcu (17 sati). Ali ne svi. Danijel Georgijevski i Željko Malčić neće se pridružiti suigračima, već će se staviti na raspolaganje treneru Goranu Tomiću, no većinu momčadi ipak će činiti juniori!

Malčić i Georgijevski nisu objasnili zašto odbijaju ići u štrajk koji su njihovi suigrači pokrenuli zbog višemjesečne agonije i neisplate plaća.

Komentara 10

DU
Deleted user
15:41 25.11.2011.

poslodavac mora isplatii plaću svakome tko je za njega radio. To je svakome jasno. Problem većine naših igralča je što im firme (čitaj klubovi) za koje rade ne posluju profitabilno. Išlo je dok su mogli dobivati od lokalnih firmi razna \"sponzorstva\". Sada kada je privredi (a i gradskim proračunima) teško, nema niti za sponzorstava p atako nema niti za plaće. Ja tu ne vidim izlaz sve dok klubovi ne počnu poslovati profitabilno, a kako će to postići nemam poima.

OR
ordinaryhandsome
15:52 25.11.2011.

Gle, ak 20 igrača ide u štrajk, a vas dvojca izostanete a u istom ste dreku - a nogomet je timski sport - bez uvrede to je totalno luzerski. Čak i ako igrate iz zabave (a ne zbog plaće npr), opet je luzerski.

XY
xyxyxy
14:46 25.11.2011.

U ovakvim situacijama svi trebaju biti kao jedan, u štrajk ili svi ili nitko. Nema smisla da se i igrači međusobno razilaze, još im samo treba i da se svađaju unutar svlačionice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije