Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Senturk: Hiddink me zaboravio, a mogao sam opet ušutkati Hrvate!

Semih Senturk
Pixsell
07.11.2011.
u 23:31

Semih Senturk nije nam ostao u dobrom sjećanju. On je u posljednjim trenucima produžetka zabio izjednačujući pogodak za Tursku u četvrtfinalnoj utakmici EP-a protiv Hrvatske za 1:1. Turci su nakon kaznenih udaraca prošli dalje

Izbornik Hiddink ne računa na Semiha Senturka za kvalifikacijske utakmice protiv Hrvatske. Senturk žali što nije dobio poziv iako misli da je zaslužio:

- Hrvati me jako dobro pamte i htio sam ih ponovo ušutkati kao i na EP-u u Austriji. Očekivao sam poziv i žao mi je što je izbornik propustio pozivnicom meni i psihološki djelovati na protivnike - kazao je Senturk.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
virkom
00:37 08.11.2011.

Ma djeluje Bilic na nase igrace psiholoski. I to je sasvim dovoljno...

JO
jolly
07:53 08.11.2011.

Zato je Bilić pojačao turski napad Buljatom. Nije pozvao Klasnića, jedinog našeg napadača koji zabija iz polušansi. Jedino kako možemo uplašiti je da Bilić pusti bradu.

ZG
ZGexil
20:40 08.11.2011.

senturk-u, turcine, napusi se K.urcine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije