Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR FULHAMA

Schwarzer: Srna se nije pokazao kao neki prognozer

Darijo Srna
Pixsell
21.04.2010.
u 13:55

Mark Schwarzer, vratar engleskog nogometnog prvoligaša Fulhama, izjavio je kako se nada da su on i njegovi suigrači plasmanom u polufinale Europa lige uspjeli utišati kritičare koji su im nagovještavali brz oproštaj od europske scene.

Fulham će u četvrtak gostovati na Nordbank Areni kod HSV-a u prvoj polufinalnoj utakmici Europa lige. Uzvrat je sljedećeg tjedna u Londonu. Bit će to i najvažnije utakmice u povijesti kluba iz zapadnog Londona osnovanog 1879. godine.

Na putu do polufinala, Fulham je u nokaut-fazi eliminirao branitelja naslova, momčad Šahtara, pa nakon toga Juventus i Wolfsburg.

- Nakon što smo prošli skupinu u našli se u nokaut fazi, protiv svakog protivnika smo vrtili istu priču. Sami smo sebi govorili: ''Budimo iskreni, nitko nije očekivao da ćemo se naći u ovoj fazi natjecanja''. A nama je baš to i odgovaralo. Gledali smo samo svoja posla i odrađivali posao kako treba. Vjerovali smo u sebe i svoje mogućnosti iako je, osim nas samih, malo tko držao da imamo neke šanse. Sumnjali su da išta možemo napraviti - priča australski veteran.

- Čak je i u suparničkim momčadima, među njihovim igračima, bilo sugestija da smo potpuni autsajderi. Na primjer, kada smo igrali protiv Šahtara iz Donjecka - nastavio je Schwarzer, prisjećajući se dvoboja šesnaestine finala. Tada je Fulham na svom stadionu slavio s 2-1, a u uzvratu u Donejcku je izvukao povoljnih 1-1, te je izbacio prošlogodišnjeg pobjednika posljednjeg izdanja Kupa UEFA-e.

Potom je ponudio i konkretan primjer. Spomenuo je kapetana Šahtara i hrvatske reprezentacije Darija Srnu.

- Znam da je Srna bio jako, jako samouvjeren da će nas Šahtar pobijediti u uzvratnoj utakmici. Govorio je da ne vidi način kako bi Fulham mogao eliminati Šahtar. Kasnije nam je predviđao eliminaciju već u prvoj sljedećoj rundi. I danas nam se lijepo prisjetiti takvih prognoza, pa i šaliti se na taj račun, jer mi smo još uvijek u igri. Lijepo je kada možeš dokazati ljudima da nisu bili u pravu - zaključio je Schwarzer u izjavi za Daily Mirror.

Komentara 5

GA
gafe
15:18 21.04.2010.

pa dobro ja bi prognozirao da ce Janezi svog izbornika Kek nakon pobjede izmlatiti. To Janezi nakon pobjede vole radit

ZG
zgolub11
19:47 21.04.2010.

domingo skidam ti kapu,ovog janeza treba dobro ispljuskat,sigurno je neki blento u penziji koji cijeli dan čita naše novine i uvijek daje iste komentare

OB
-obrisani-
14:13 21.04.2010.

Pa dobro Srna je prognozirao i da če cockasta repka stiči do finala World Cupa 2010..To su te domoljubno hendikepirane prognoze koje obično završavaju sa fijaskom ili na arbitražnome sudu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije