Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio povjerenje

Savičević najurio Kranjčara: Cico više nije crnogorski izbornik

Cico Kranjčar
Screenshot Fscg.co.me
08.09.2011.
u 14:49

Zlatko Kranjčar više nije crnogorski izbornik. Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Crne Gore očekuje se da Cicino mjesto preuzme Zoran Filipović

Cico je preuzeo crnogorsku reprezentaciju u veljači prošle godine te je uspješno vodio kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. Crnogorska selekcija još uvijek ima šanse izboriti natjecanje u Ukrajini i Poljskoj.

Crna Gora je pod vodstvom Zlatka Kranjčara pobijedila Wales i Švicarsku pod Goricom, Bugarsku u Sofiji, dok su na gostovanju kod Engleske ostali neporaženi. Posljednja dva kiksa, bod s Bugarima pod Goricom i poraz u Walesu, prelili su čašu te je predsjednik saveza Dejan Savičević odlučio Cici uručiti otkaz.

Hrvatski je trener dobio veliku podršku na crnogorskim forumima.

Ključne riječi

Komentara 58

NI
nisde
17:36 08.09.2011.

savičević je rekao:cico nemoj više piti dok si izbornik \"velesile\" u nogometu crne gore,jer nama je cilj ne samo proći na EP,već ga i osvojiti,a cico mu kaže: živjeli dejo-i evo ga sada.

MC
mr.col1
20:10 09.09.2011.

jest crna gora sila u nogometu,,wales ima puno bolje igrace od montenegra,izgube jednu i odma kao trener kriv!al neka trebat ce nama kad bilic ode.

VI
vidimškoj
17:18 08.09.2011.

hrabro se borija.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije