Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU GA MOGLI ZAUSTAVITI

Savićević: Kranjčar je otišao zbog alkohola

kranjčar
Marko Lukunić/Pixsell
18.11.2011.
u 12:03

Iz crnogorskog saveza čak su zvali hotele u kojima je odsjedala reprezentacija i naređivali zabranu točenja alkohola.

Dejan Savićević u emisiji "Načisto" Televizije Vijesti rekao je da je suradnja sa Zlatkom Kranjčarom prekinuta zbog njegovih problema s alkoholom. Sklonost tom poroku posebno je eskalirala, tvrdi šef crnogorskog nogometnog saveza, nakon što je Cico nanizao dobre rezultate s momčadi.

– On ima problem koji smo pokušali skriti, problem s alkoholom. Kad sam ga dovodio, ljudi s kojima sam kontaktirao rekli su mi da problem i nije toliko velik, no prevarili su me. Nismo Kranjčara smijenili bezveze i sve smo pokušali da riješimo taj problem, čak smo mu i suprugu doveli da bude tu s njim, da ne govorim o zabrani točenja alkohola u hotelu...

Mjere su, dakle, bile toliko drastične da se urgiralo po hotelima gdje bi reprezentacija bila smještena.

– Nazovete direktora hotela i kažete mu da ne toči alkohol. Pokušao sam prijeći preko tog problema, ali nisam mogao staviti četiri čovjeka da ga prate 24 sata. A kad su došli dobri rezultati, on se opustio...

Savićević tvrdi da se hrvatskom stručnjaku nije miješao u posao te kako to nije bio razlog rastanku.

– Je li on to ikad izjavio? Nije, jer je to laž. Pa samo budale mogu misliti da je meni krivo da Crna Gora ode na Euro. Nakon utakmice s Bugarskom sat i pol razgovarao sam s njim i rekao sve što sam mu zamjerio, no to je bilo samo tada – objašnjava Savićević i dodaje:

– Uoči utakmice s Walesom dvojica igrača pitala su me imam li ikakva utjecaja na izbornika, da mu kažem da je ovo kako smo se spremali zaigrati kockanje sa svime što smo dotad učinili. Rekao sam im da imaju kapetana i da odu razgovarati s izbornikom. Nisam mu htio remetiti mir niti sam mu se ikad miješao u posao prije utakmice – zaključio je Savićević.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:19 18.11.2011.

Koja je to fora, cuj, doveli mu zenu da bude s njim. Mora da je zato poceo jos vise piti.

LO
lojtra1
12:29 18.11.2011.

Očiti dokaz da hrvati i pijani kuže nogomet bolje od trijeznih crnogoraca!

DU
Deleted user
12:13 18.11.2011.

Bog čuva budale i pijance! - čim je Kranjčar otišao, izgubili su Crnogorci nebesku zaštitu i izgubili u baražu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije