Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGALERIJA

Sammir opet tulumario do jutra!, Vaha: Sve znam

Sammir (1)
Foto: Goran Jakus/Pixsell
1/3
27.02.2011.
u 10:21

Dinamovom veznjaku ovo je već treće kršenje discipline u jako kratkom periodu.

Još se nije slegnula prašina zbog Sammirova partijanja prošle subote po gradu, zbog čega će biti ponovno novčano kažnjen, a Brazilac je opet zamijećen u gluho doba noći u opuštenom izdanju s veselim brazilskim prijateljima, od kojih je jedan jednako problematični Zagrebov nogometaš Jefthon. Sammir se više i ne skriva, kao da želi da ga svi vide, možda i šalje runde fotoreporterima...

Čim su se pojavile fotografije sa zabave, Dinamo je pokrenuo hitnu akciju spašavanja vojnika Sammira. Iz kluba je brže-bolje poslano priopćenje kako su igrači imali slobodnu večer i da im je trener dopustio izlazak, no, opet, od nekih Dinamovih profesionalaca dobili smo neslužbeni demanti tih tvrdnji. Dakle, da nitko igračima nije rekao da mogu ostati vani do kada žele jer već u nedjelju ujutro morali su biti na treningu! Na kojemu se Sammir i pojavio.

To im je način življenja

I Vahid Halilhodžić ustvrdio je u tv-emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji da je Sammir bio vani zato što mu je bio dopušten izlazak.

– Brazilcima je to način življenja i ja nisam jedini trener koji ima s time problema. Sammira bi bilo najlakše maknuti iz momčadi, ali što bismo time dobili? On je izvrstan nogometaš, puno je dao Dinamu, klub je puno u njega uložio i jednoga dana očekuje da će na njemu i zaraditi. Sammira treba pustiti na miru. Ja mnogo s njim razgovaram, pokušavam što više na njega utjecati da izađe na pravi put – amortizirao je Halilhodžić novi Brazilčev skandal.

Kao da ga nije briga...

Očito su u Dinamu procijenili da politika čvrste ruke prema Sammiru nema terapeutski učinak u njegovu slučaju pa su mu ovaj put odlučili progledati kroz prste. Tako će mu ostati kazna samo za tulumarenje prošle subote. Ovo mu je, inače, već četvrti isti prekršaj ove sezone. Naravno, za one za koje se zna. Prvo “kolo” bio je nastup u Crikvenici prošlo ljeto uoči utakmice s Koprom, jesenas je do jutra partijao s Argentincima na Jarunu, a zbog “bakanalija” prošle subote dobio je i želučanu virozu i preskočio terapiju.

Sammiru je očito teško pomoći. Otkako mu je trudna zaručnica Yasmin otišla u Brazil, on je dečko bez ikakve kontrole i u javnost šalje sliku da ga uopće više ni za što nije briga. Ni za karijeru, ni za svoj klub.

Naravno da su u Dinamu izluđeni takvim ponašanjem najboljega igrača, jer osim što Vaha očito gubi glavnog ideologa igre, što je narušena atmosfera u svlačionici, i Sammirova se vrijednost na tržištu drastično smanjuje. Tko bi uopće uložio silne milijune u nekog neobuzdanog partijanera...

Iz Dinama stiže i vijest da je Leonardu Mesariću jučer operirana napukla kost šake. Operirao ga je dr. Božidar Šebečić. Dinamov branič prenoćio je u bolnici Merkur, a sutra bi već mogao početi trenirati. Dakako, s plastičnom zaštitom na ruci.

Ključne riječi

Komentara 29

HE
heron
11:27 27.02.2011.

Samire udri po cugi, kad veće nećeš po lopti, to majstore...ha ha ha

DH
dalibor.hren
10:40 27.02.2011.

Čovjek očito želi otići iz Dinama. Zato ga treba kazniti novčano, suspendirati do isteka ugovora i ne dozvoliti mu treniranje!

AK
akoz
15:33 27.02.2011.

Jadni novinarčići!!!! Sammire Caru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije