Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Sammir: Ajax nam je po mjeri, s njime možemo igrati

Dinamo Malmo (1)
Pixsell
18.10.2011.
u 09:01

Zadar bi trebao biti ponosan na sebe, ne samo zato što je pobijedio plave (a i Hajduk) nego je očito Dinamu teži suparnik od Ajaxa.

Barem bi se tako moglo iščitati iz Sammirovih riječi.

– Svi mi u svlačionici očekujemo pobjedu. Ajax nam je momčad po mjeri, s njime možemo igrati. Zadar je bio poseban slučaj, ovo danas ipak je nešto drugo – kazao je Sammir.

Je li vam poraz od Zadra dao nove motive?

– Nijedan poraz nije ugodan, no sve ovo danas nema nikakve veze sa Zadrom. Igrat ćemo dobar nogomet, igrali smo već nekoliko puta s njima, tamo smo ih dobili, sad je vrijeme da ih dobijemo i u Zagrebu.

Je li se promijenilo vaše mišljenje o Mamićevim riječima?

– Nemam pravo komentirati, on je gazda, on odlučuje.

Dojam je da niste baš u najboljoj formi.

– U ovo vrijeme prošle sezone igrao sam bolje. Ali, i sada se dobro osjećam, spreman sam pomoći Dinamu – veli Sammir.

Tako će pomoći i sebi, neće biti teških gazdinih riječi, bit će i premija koje je Mamić najavio uskratiti. No navodno je zakasnio s kaznom, lova je već na putu igračima.

Ključne riječi

Komentara 8

DR
drug
09:21 18.10.2011.

Razumijem da ne igrate dobro ali da ste toliko glupi NE....

OB
-obrisani-
09:14 18.10.2011.

sammir je bio najlosiji u zadru,a misli da moze pomoci protiv Ajaxa... Bude li onaj iz Zadra ,puno ces mu pomoc... Premije su na putu igracima, ma lako je za to ,nek im Maminjo uzme dvjie mjesecne place u iducaa dva mjeseca ,i et ti ..

LI
list68
12:56 18.10.2011.

Jedva čekam komentare poslje poraza od Ajaxa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije