Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDIO IM SE LANI

Salzburg želi Mandžukića umjesto Janke

Mario Mandžukić
Sanjin Strukić/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
25.06.2010.
u 10:45

Austrijanci bi za hrvatskog napadača navodno ponudili pet milijuna eura, no šef Dinama vjerojatno će tražiti duplo.

Prema pisanju austrijskih medija Mario Mandžukić ljetna je želja Red Bull Salzburga. Nakon što su Marca Janku prodali u nizozemski Twente, u hrvatskom napadaču vide idaelnu zamjenu.

Dinamovac im se svidio još prošlog ljeta kada je igrao protiv njih u trećem pretkolu Lige prvaka. Dodaju kako nisu jedini u utrci za ''najboljim hrvatskim napadačem'' te kako ga želi Bordeaux te niz engleskih klubova.

U Salzburgu bi mu suigrač bio Nikola Pokrivač s kojim je dijelio i plavu svlačionicu.

Novac austrijskom klubu ne bi trebao biti problem. Na Janki su zaradili pet milijuna eura i spremni su ih ih proslijediti na račun kluba iz Maksimirske. No, to je tek polovica iznosa koju Mamić traži...

Komentara 1

KA
Kamikaza747
15:18 25.06.2010.

Salzburg, prodaju janku za 5 i kupuju drugog igrača za iste pare. Evo svaka čast, zato su možda i prezimili u europi ove godine i zato budu vjerojatno igrali u ligi prvaka ove godine. Dinamo proda lovrena za oko 10 milja al nemože dati 3 za Vidu, proda modriča za 21 milju i kupi moralesa za milju. Ja se samo pitam kud idu sve te pare? U obrani igraju starci i to bu vjerojatno u europi opet rupa. Zakaj nemreju pljunuti pol milje za nekog solidnog obrambenog igrača koji se dokazal u 1.HNL??? Sad će prodati Manđukiča za 7 milja a njegova zamjena bit će vjerojatno sivonjić, povratnik iz intera, dok za polovicu tih para mogu sasvim sigurno dobiti Jelaviča koji odigral prošlu sezonu kao vrhunski napadač i dokazal se u europi. Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije