Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UZVRATU EUROPSKE LIGE

Salihamidžić: Moramo pritisnuti Fulham

Hasan Salihamidžić
Reuters
17.03.2010.
u 21:21

Hasan Salihamidžić, 33-godišnji bosanski nogometaš torinskog Juventusa, očekuje teško gostovanje kod Fulhama u uzvratnoj utakmici osmine finala Europa lige, posebno zbog ''malog igrališta'' na Craven Cottageu.

U toj utakmici će Juventusu nedostajati prva dva vratara, Gianluigi Buffon i Alex Manninger (obojica imaju problema s ozljedom bedrenog mišića), pa će priliku dobiti treći golman Antonio Chimenti.

Torinska momčad je u prvoj utakmici na Olimpijskom stadionu pobijedila s 3-1, te je veliki favorit za prolazak u četvrtfinale. Ipak, Salihamidžić nudi oprez.

- Čeka nas težak posao, pogotovo zbog njihovog malog igrališta. Fulham je momčad koja na svom terenu nameće jak tempo igre, morat ćemo biti vrlo oprezni. No, ukoliko im uspijemo nametnuti pritisak, ali barem dio pritiska kakav smo stvorili u prvoj utakmici na našem terenu, tada Fulhamu neće biti lako protiv nas - kaže Salihamidžić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije