Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala Liga prvaka

S. Ramos: Barcelona u četvrtfinalu? Nema nikakvih problema

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (L) is tackled by CSKA Moscow\'s Vasili Berezutski during their Champions League round of 16 second leg soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid March 14,
'SUSANA VERA'
15.03.2012.
u 20:35

Real Madrid i Chelsea posljednji su sudionici četvrtfinala Lige prvaka. Imena osam klubova tako će se u petak naći na ždrijebu koji će se održati u švicarskom Nyonu

Chelsea je na Stamford Bridgeu nakon produžetaka sa 4:1 pobijedila Napoli i svojim navijačima nakon dugo vremena priuštila slavlje. Engleski mediji toj su pobjedi posvetili mnogo prostora, a puni hvale bili su za donedavno otpisanu staru gardu – Terryja, Lamparda i Drogbu.

Napoli nema iskustva

– DROG, JT i Lamps su kao, gotovi? Herojskom utakmicom i pobjedom u produžecima protiv Napolija pokazali su da još nisu za muzej – samo je jedan od euforičnih naslova na Otoku.

Roberto di Matteo ostao je i dalje stopostotan (tri pobjede) otkako je privremeno zamijenio Villas-Boasa. Upravo je on bio najsretniji nakon utakmice te je redom grlio i ljubio svoje igrače.

– Bila je ovo izvanredna utakmica moje momčadi. Svi do jednoga odigrali su vrhunski. Imao sam i prije neke sjajne večeri, ali ovo vjerojatno ide u klupsku povijest – pričao je oduševljeni Di Matteo.

Napoli je pomalo i razočarao. Iako su u najavi isticali da su izvukli pouku iz Milanove utakmice s Arsenalom i da u London ne dolaze čuvati rezultat, na terenu su izgledali nemoćno.

– Naravno da je ovo veliko razočaranje za nas, ali ukupno sam zadovoljan izvedbom momčadi jer smo mnogo postigli plasirajući se ovako daleko. Platili smo cijenu nedostatka iskustva, ali imamo mladu momčad i možemo učiti iz ovog iskustva – rekao je trener Napolija Mazzari.

Ronaldo je sjajan

Real se lako obračunao s CSKA i pobjedom 4:1 ušao u četvrtfinale. Jose Mourinho zadovoljan je kako njegova momčad odnedavno izgleda.

– Imamo izbalansiranu momčad i spremni smo za velike rezultate. Htio bih istaknuti da je Cristiano Ronaldo nevjerojatan. Pomislili biste da se s obzirom na broj golova iz prošle sezone ne može popraviti, ali ove je sezone na drugoj razini.

Prokomentirao je Mourinho i uspjeh svog bivšega kluba Chelsea.

– Ljudi ne mogu razumjeti koliko ja volim Chelsea i znam da će biti, ako je dobijem u četvrtfinalu ili polufinalu, sjajan protivnik. Sretan sam što je Chelsea prošla dalje, ali s njom bih volio igrati u finalu. Kad je riječ o ždrijebu u petak, svejedno mi je koga dobijemo, sa svima se možemo nositi – završio je Portugalac.

Sergio Ramos također se osvrnuo na ždrijeb.

– U nogometu je dobra stvar što su rivalstva nevjerojatna. Ako zadržimo formu, možemo se s Barcelonom sastati u finalu, a ako ih izvučemo u četvrtfinalu, nema problema, spremni smo i na to – kazao je Ramos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije