Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''I ĐOKOVIĆ JE NAŠ''

S Kosova najavili: Zvat ćemo Krasića i Biševca u našu momčad

\'Serbia\'s Milos Krasic (L) is challenged by Estonia\'s Ragnar Klavan (R) during their Euro 2012 qualifying soccer match in Belgrade, October 8, 2010.  REUTERS/Marko Djurica (SERBIA  - Tags: SPORT SO
Reuters
31.05.2012.
u 12:47

U Srbiji već negoduju zbog najavljene otimačine igrača i nazivaju to provokacijom

Na Kosovu su odlučni da izbore svoje mjesto u nogometnoj Europi, a nakon što im je Fifa odobrila igranje prijateljskih međunarodnih utakmica, iz tamošnjeg saveza sada idu korak dalje. Predsjednik Fadil Vokri najavio je kako će uputiti pozivnice Milošu Krasiću i Milanu Biševcu, inače igračima Srbije, da nastupaju za reprezentaciju Kosova jer su rođeni na kosovskom teritoriju.

– Zvat ćemo sve nealbance koji imaju pravu nastupa za Kosovo, kao što su Krasić i Biševac. Bolje da igraju za Kosovo nego da griju klupu u drugim reprezentacijama – rekao je Vokri za B92.

Pričao je i o Novaku Đokoviću za kojeg kaže da se Kosovo ponosi njime. Inače, Noletovi su roditelji iz Kosovske Mitrovice, a on je rođen u Beogradu.

– On je naš sugrađanin, pratimo njegove utakmice jer je iz Kosovske Mitrovice. Nadišao je okvire Srbije i Kosova i trebao bi biti most pomirenja u regiji – rekao je Vokri.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Batman9
15:15 31.05.2012.

Za izbornika mogu zvati Mamica!!!!

CA
cacamoj
15:14 31.05.2012.

Hahahaha...pa mozete i Messi-ja zvati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije