Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji o čudesnom Oli

''Ružno pače postalo je najljepši Bayernov labud''

Ivica Olic
Reuters
28.04.2010.
u 16:35

- Mislio sam nakon utakmice s Manchesterom da mi je to bila utakmica života, ali sad sam doživio još jedan veličanstveni trenutak - kazao je Olić.

"Preko Francuske u Madrid. Bayern je, nakon 3:0 protiv Lyona, u finalu Lige prvaka. Čovjek večeri je Ivica Olić koji je postigao sva tri gola", donosi ugledni Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Mnogi njemački mediji prenose Olićevu izjavu nakon utakmice:

"Mislio sam nakon susreta s Manchester Unitedom da je to bila moja utakmica života, ali sada sam u polufinalu doživio još jedan veličanstveni dan."

U naslovima tekstova Olića se naziva superstarom, top-golgeterom i serijskim topnikom. Najdalje je u hvalospjevima otišao tiražni Bild koji njegov hat-trick, postignut lijevom i desnom nogom te glavom, donosi i u 3D videu.

Portal Spiegel Online trostrukog Bayernova strijelca naziva herojem iz Lyona i lyonskim kraljem.

Süddeutsche Zeitung otkriva da je Van Gaal nakon trijumfa poslao SMS-poruku Joseu Mourinhu: "Još jedna utakmica i onda se vidimo."

Münchenski Tageszeitung utakmicu iz Lyona nazvao je remek-djelom Louisa van Gaala u čijem je sastavu Olić bio izvanredan.

Ali i najugledniji europski mediji bavili su se Olićevim pothvatom. Španjolski Sport ga je opjevao: "Ružno pače pretvorilo se u najljepšeg Bayernova labuda." Londonski Times opisuje: "Čvrstim tijelom, radnom etikom i opakim izgledom Olić je balkanska verzija Carlosa Teveza. Ali je i ubojit.

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:03 28.04.2010.

Ivica Olić sigurno nije ružno parče..On je odličan nogometaš sa hendikepom zvanim Vanjka World Sindrom...

BP
bpza
22:15 28.04.2010.

Svaka mu čast! Olić je jedan od naših najboljih nogometaša ovog desetljeća!

Avatar jebb
jebb
00:59 29.04.2010.

Lako je Mourinhu bilo zaustviti Messija, vidicemo ima li taktiku za Olica! Cesto sam znao reci da je Olic jedan od rijetkih igraca koji moze da predribla sam sebe, i tako mi jos uvijek ponekad izgleda. Ali sa ovakvim igrama u Ligi Prvaka ove sezone, zasluzuje samo pohvale. Englezi su izgleda oslijepili od vulkanske prasine sa Islanda ako mogu da porede izgled Olica i Teveza! Iako sebe smatram strucnjakom za ocjenu izgleda zena, usudjujem se reci da je Olic pravi ljepotan u poredjenju sa Tevezom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije