Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragom ekskluzive iz Maxa!

Russova želja da odjene kockasto za sad je teško ostvariva

'russ4_nnn_spo_160112'
''
21.01.2012.
u 20:10

- Ne vidim sad mogućnost da se Russ nekako ubaci u naš igrački kadar. Simpatično zvuči želja jednoga Nijemca da igra za Hrvatsku, no vrijeme će pokazati koliko je to zapravo ostvarivo – smatra trener naše reprezentacije Nikola Jurčević.

Srednji branič njemačkog Wolfsburga, Marco Russ (rođen 4. kolovoza 1985.), izrazio je želju za igranjem u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji! Kako je subotnji "Max!" ekskluzivno objavio, ovaj 26-godišnji Nijemac oženjen je Hrvaticom Janinom i uskoro će zatražiti hrvatsko državljanstvo. Kupio je kuću u Dubrovniku, a na izravni upit čijem bi se pozivu radije odazvao, onome njemačkoga izbornika Joachima Löwa, ili pozivu Slavena Bilića, decidirano je odgovorio da ga više zanima Bilićev poziv!

Upitali smo trenera naše reprezentacije Nikolu Jurčevića zna li nešto o Marcu Russu?

- Čuo sam za njega, ali sve dodatne informacije "pokupio" sam u "Maxu"! Čim igra u Wolfsburgu, sigurno ima određenu kvalitetu. Nisam ga gledao, tako da ne mogu konkretnije govoriti o njemu – kaže Jurčević i nastavlja:

- Ovo je neobična i nesvakidašnja situacija. Ne mogu čak reći ni da je zanimljiva, jer se može ispostaviti da je sve to nerealno. Ne vidim sad mogućnost da se Russ nekako ubaci u naš manje-više posloženi kadar igrača koji su izgurali kvalifikacije i s kojima smo zadovoljni.

>>Cijelu priču o Marcu Russu, Nijemcu koji želi igrati za Hrvatsku, ekskluzivi koju je prvi otkrio sportski tjednik Max, pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije