Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić boysi

Runje: Cigara za proslavu čeka me u hotelu u Čatežu

\'04.10.2010., Brezice, Slovenija - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice sa Izraelom. Vedran Runje. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
10.10.2010.
u 19:50

Što ću komentirati čovjeka koji je zaboravio odakle je, što mu je vjera, a gdje domovina, kazao je Vedran Runje o Tvrtku Kali

Dobaci li Slaven Bilić u svlačionici "jedinicu" Vedranu Runji, Izraelcima pada mrak na oči. Prije četiri godine tamo je prvi put branio za reprezentaciju, a i posljednji susret u Tel Avivu izgubili su od Runja i njegova društva. Dakako, kod kuće su navikli bodove stavljati u džep. Osim kad im u goste dođu Hrvati...

– Istina, igrao sam tamo prvi put, a završilo je isto, pokupili smo im bodove. Možda sam sada nešto bolje branio, opet je dosta tih udaraca "zapelo" na meni. Da sam novinar, a nisam, dao bih si prolaznu ocjenu – veli Runje.

Kale je na sve zaboravio

Vratar Tvrtko Kale držao je navodno fige Izraelcima, a upozorio ih je kako je najlošija karika upravo Runje.

– Kale? I da se znamo, ne znamo se. Što ću komentirati čovjeka koji je zaboravio odakle je, što mu je vjera, a gdje domovina.

Napadački instinkt kod našeg vratara nije proradio u posljednjim sekundama kad su se svi Izraelci nagurali u njegovom šesnaestercu, a gol ostavili prazan.

– Nisam namjeravao pucati, već sam gledao kako što dulje zadržati loptu i jurnuti u svlačionicu. Jer obično kad ispucaš loptu, ona se što prije i vrati, a na kraju, da dobijemo 2:1 ili 3:1 ,isto je.

Poznat je kao nogometaš uvijek spreman našaliti se, a njegove slike s Eura 2008. kako puši cigaru na balkonu zabavljale su naciju. Je li cigara gorjela i u Tel Avivu nakon utakmice?

– Sad će, čim dođem u Čatež. Nemam ih ovdje sa sobom u torbi, čekaju me u hotelu – veselo se smijao Runje. Ivan Rakitić već je na Plesu promijenio trenirku. Iz one nove garniture presvukao se u kolekciju s Eura 2008., kakvu nose Ladićevi dečki.

Daleko je još Euro...

– I cilj nam je bio biti prvi u skupini, a sada je li što moglo biti bolje, nema smisla pričati, kao ni vraćati se na to je li bio jedanaesterac ili nije. Pozitivno je i idemo dalje istim putem. Što se Španjolaca tiče, razgovarao sam s izbornikom Draženom Ladićem, mislim da je u toj utakmici sve moguće.

Ivica Olić izvukao je "najdeblji kraj", slomljen mu je nos.

– Nismo se još čuli, zvat ću ga navečer. Mislim da još nismo jednom nogom na Euru, ima još posla – upozorava "all-rounder" Danijel Pranjić.

Komentara 3

ŠI
šimuka
20:37 10.10.2010.

andrej Opravdano sumnjaš.Maloprije sam pročitao razgovor sa Kalom i čovjek pada na guzicu,ne može vjerovati da je to napisano,rekao je nešto što nema blage veze sa ovim što je ovaj novinarčić,seronja, napisa.Stvarno svašta,svako govno može bit novinar.

OB
-obrisani-
20:49 10.10.2010.

Vecernji iznosi lazi u javnost,druge novine neprovjereno preuzimaju od njih.... Stvarno je vecernjak postalo zutilo,jos vece od Indexa... ................................................................................ Najveci neprijatelji su nam u novinarstvu.... Kad doticnog novinara posaljes tamo gdje treba,dodje admin i brise.... Radi za njih...

OB
-obrisani-
07:48 11.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije