Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Rummenigge Oliću i Kloseu: Borite se kao nekad Gerd Müller

Olić Pranjić Timošćuk Lahm
Pixsell
29.09.2010.
u 11:18

Aktualni njemački prvak loše je krenuo u sezonu pa je intervenirao i predsjednik...

– Činite što je činio i Gerd Müller! Govorim Oliću, Kloseu i Gomezu – poručio je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge sterilnim napadačima Bavaraca koji ove sezone u Bundesligi nisu zabili ni gola.

– Nema tu revolucionarnog lijeka poput istjerivanja duhova. Napadač se mora boriti za svaki gol ako mu ne ide. Znam to iz vlastita iskustva. Meni je najveći uzor bio Gerd – zaključio je Rummenigge.

Komentara 6

VK
vječni krojf
12:56 29.09.2010.

Narode, vidite da i u Bayernu intervenira predsjednik kad nesto ne ide kako treba, a ne samo Mamic kako to tvrde mnogi a medju njima i novinari VL Flak i Dasovic.Reda i discipline mora biti!

OB
-obrisani-
15:45 29.09.2010.

Rummenigge Oliću i Kloseu: Borite se kao nekad Gerd Müller, igrajte tehnično perfektno kao Robert Koren i valter Birsa a davajte golove kao Mile Novaković i FC Bayern če ponovo biti na vrhu Bundeslige..

HO
hotfishlake
16:18 29.09.2010.

e moj krojf, ja nisam cuo da im je rummenige spominjao majcicu ili da ih je u svlacionici tjerao da cestitaju schweiniju na golu ili da se skidao na aerodromu ili da je prijetio novinarima te jos sto drugih stvari...nemoj usporedjivati kruske trulom jabukom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije