Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva želja bio vukušić

Rukavina u Deportivo za 2 milijuna eura

\'29.09.2010., zracna luka Zagreb, Zagreb -  Dinamovi igraci odlaze na utakmicu u Grcku protiv Paoka.Ante Rukavina Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
16.12.2010.
u 19:31

Napadač modrih ovaj će vikend u Madridu razgovarati s predstavnicima kluba iz Galicije. Prva žela španjolskog prvoligaša bio je Ante Vukušić, no ohladila ga je cijena od 7,5 milijuna eura koliko za njega traži Hajduk.

Dinamov napadač Ante Rukavina sa svojim će predstavnicima iz agencije Pharos sport u subotu otputovati u Madrid gdje će nakon nedjeljne utakmice Real - Sevilla razgovarati s predstavnicima Deportiva iz La Coruñe.

Prva želja španjolskog prvoligaša zapravo je bio Hajdukov napadač Ante Vukušić, no 7,5 milijuna eura koliko za njega Splićani traže Deportivu je previše i e očito se ne može upustiti u bitku s brojnim europskim klubovima.

Klub iz La Coruñe u ovom prijelaznom roku za napadača može izdvojiti tri milijuna eura, a prema informacijama iz Zagreba, Rukavinu bi mogao dobiti za dva milijuna eura.

Cijelu priču objavio je vodeći galicijski dnevni list "Deporte Campeon" koji je na naslovnici objavio cijelu priču. Španjolci također pišu da se za Vukušića zainteresirao i londonski Arsenal te kako bi ga Arsene Wenger htio dovesti u svoju momčad.

U nizu klubova o kojima se piše spominje se i liverpoolski Everton, Lyon i Sevilla kao rijetki koji u ovom trenutku mogu ispuniti financijske zahtjeve prema mladoj Hajdukovoj zvijezdi. U tekstu se također spominje kako je trener Deportiva Miguel Angel Lotina bio oduševljen igrom Ante Rukavine u susretu protiv Villarreala.

Uraganski početak

Kada je Rukavina tek došao u Dinamo krenuo je uraganski. U vrlo kratkom roku postigao je pet pogodaka i opet se počelo pričati o novom velikom pogotku Zdravka Mamića. No, uslijedila je ozljeda, fizički obračun u svlačionici sa suigračem Arjanom Ademijem i kriza... A sukob s Ademijem navodno mu je posebno zamjerio trener Vahid Halilhodžić. Duge 723 minute u Dinamu nije postigao pogodak.

No, uprava trenutačno petnaeste momčadi u španjolskom prvenstvu rado bi ga vidjela u svojim redovima već ove zime.

Za poziciju u momčadi Miguela Angela Lotine borit će se s ofenzivnim trojcem Adran, Riki i Guardado koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva zajednički postigao petnaest pogodaka.

Adrian je mladi španjolski reprezentativac koji je postigao četiri pogotka, a bio je postigao i prvi pogodak u susretu s Hrvatskom u Burgosu, utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Iskusni Lotina

Potkraj ove sezone istječe mu ugovor, što je jedan od razloga zašto bi Deportivo htio angažirati Rukavinu. U Deportivu bi Rukavina opet došao pod ruku vrlo iskusnom treneru. Lotina je u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri vodio brojne španjolske klubove (Real Sociedad, Espanyol, Celta, Osasuna, Numancia...)

Ključne riječi

Komentara 9

VE
Velikogoričan56
20:11 16.12.2010.

Pa ako je tako nek proba, opet ce Zdravko Mamic napraviti relativno dobar posao, a Dinamo nece puno izgubiti jer u HNL ga ne treba, mada sto se mene tice rado bi da ga se uigra u paru sa Beqirajem

VI
virovitica
20:21 16.12.2010.

Zaboga, pa nedajte Rukiju da ode. Dinamo nema boljeg napadača od rukija. 2 Milijuna je premalo za takvog napadača. On nije odigrao ni 15 utakmica za dinamo, nije prošao pripreme. Molim vas da ga ostavite bar još godinu i pol!

OM
omer
20:00 16.12.2010.

šteta nije se snašao u dinamu,ali snaći će se u španjolskoj,i tada ćemo kukati što smo ga pustili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije