Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE GRUBIH STARTOVA

Rosicky: Arsenalove igrače suci trebaju više štititi

Tomas Rosicky
Marko Lukunić
03.03.2010.
u 10:15

Vezni nogometaš Arsenala Tomaš Rosicky, nakon nedavne teške ozljede velškog mu suigrača Aarona Ramseyja (lom gležnja nakon starta Ryana Shawcrossa), pozvao je na strože sankcioniranje grubih startova.

Ramsey je u subotnjoj utakmici protiv Stokea postao treći nogometaš Arsenala u posljednjih pet sezona koji je nakon starta suparničkih igrača slomio nogu (uz Eduarda i Aboua Diabyja), a Rosicky kaže da to ne može biti slučajno.

- Mislim da se ne može optužiti igrača (Shawcrossa) da je htio slomiti nogu Ramseyju. Ali takve se stvari uvijek događaju nama. Momčadi protiv nas igraju agresivno, to nama nije problem i znamo se nositi s time, ali mislim da bi nas suci trebali više štititi. Protivnici protiv nas naprave po pet ili šest prekršaja i tek onda dobiju žuti karton.

- Mi s druge strane napravimo jedan ili dva prekršaja i dobijemo žuti karton. Mislim da to nije u redu i da bi nas suci trebali više štititi - zaključio je Rosicky.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije