Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljska utakmica

Rooney spreman za Egipat, Becks igra 116. put

Wayne Rooney
Pixsell
02.03.2010.
u 10:31

– Ozljeda nije ozbiljna, spreman sam za Egipat! – rekao je sjajni napadač Manchester Uniteda uoči prijateljske utakmice.

Tjedan prijateljskih utakmica reprezentacija otvorit će Brazil i Republika Irska danas na stadionu Emirata u Londonu, a Englezi u srijedu na Wembleyju dočekuju afričkog prvaka Egipat. Uoči te utakmice Capellu se u finalu Carling kupa protiv Aston Ville ozlijedio najbolji igrač Wayne Rooney (na fotografiji).

Zbog lakše ozljede koljena klupski liječnici predložili su mu kraću stanku, ali Rooney je jučer otklonio sve dvojbe:

– Ozljeda nije ozbiljna, spreman sam za Egipat! – rekao je sjajni napadač Manchester Uniteda.

David Beckham očekuje u srijedu 116. nastup za Englesku, a rekorder Peter Shilton ima ih 125.

Šlageri tjednog programa bit će susreti Njemačke i Argentine u Münchenu te Francuske i Španjolske u Parizu, a oba su na rasporedu u srijedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije