Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGAL

Ronaldo: Veći je pritisak u reprezentaciji nego u Realu

Cristiano Ronaldo
AFP
30.05.2010.
u 11:17

Kapetan i najveća zvijezda portugalske nogometne reprezentacije, Realov napadač Cristiano Ronaldo, priznao je da je svjestan očekivanja od njega na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

- Kapetanska vrpca u reprezentaciji predstavlja mi čast i čini me ponosnim. Ne zamaram se s očekivanjima od mene, ali je činjenica da je pritisak na mojim leđima. Moram priznati da u reprezentaciji osjećam veći pritisak nego u Realu. Jasno, uvijek se trudim najviše što mogu i nastojim pridonijeti najboljem mogućem rezultatu igrajući za svoju nacionalnu vrstu – prenosi Ronaldovu izjavu engleski tabloid News of the World.

- Ne postoji nogometaš na svijetu koji sam može donijeti pobjedu svojoj momčadi. U reprezentaciji morate imati šest ili sedam igrača koji su u dobroj formi, ako želite uspjeh – dodao je Ronaldo.

Tvrdi da ga ne uznemirava pozornost medija i uplitanje u njegov privatni život.

- Ja sam poznata osoba zadužena za zabavljanje publike, to je moj posao. Ako volite nogomet, onda volite i mene. Ne razumijem zašto se suparnički navijači obrušuju na mene i zvižde mi. Možda zbog toga što osjećaju da sam opasan. To mi i ne smeta, naprotiv, daje mi još veću snagu. Nikada neću promijeniti svoju osobobnost i način na koji igram nogomet – poručio je portugalski as.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije