Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI HUMOR

Ronaldo: Siguran sam da se Rooney šalio

Cristiano Ronaldo
09.10.2009.
u 17:21

Najskuplji nogometaš današnjice, igrač Real Madrida i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, označio je nedavne komentare bivšeg mu suigrača iz Manchester Uniteda Waynea Rooneyja kao šalu.

- Ne bi me zasmetalo da se Ronaldo ne pojavi na Svjetskom prvenstvu. Zapravo, bilo bi lijepo da se Portugal ne kvalificira na Svjetsko prvenstvo budući da su nas upravo oni izbacili s dva posljednja velika natjecanja - rekao je nedavno Rooney za britanske medije, a Ronaldo je uvjeren da je njegova izjava zapravo bila šala.

- On je moj dobar prijatelj i zna da je Portugal vrhunska reprezentacija. Igrao je Rooney nekoliko puta protiv nas i nikad nije pobijedio. Ali siguran sam da se šalio kada je davao izjavu jer u portugalskoj reprezentaciji ima prijatelje - izjavio je Ronaldo.

I dok se Engleska već i teoretski kvalificirala za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, pred Portugalom je težak zadatak, budući se nalazi tek na trećoj poziciji u kvalifikacijskoj skupini 1 i mora pobijediti u preostale dvije kvalifikacijske utakmice s Mađarskom i Maltom te se nadati gubitku bodova Švedske kako bi osigurao dodatno razigravanje.

Rooneyjevu izjavu pokušao je interpretirati i portugalski izbornik Carlos Queiroz, bivši pomoćnik menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona:

- Poznavajući ga znam zašto je to rekao. Zbog poštovanja prema portugalskom nogometu i osobito prema Cristianu Ronaldu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije