Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJI PRODUŽENU POSUDBU

Robinho: Želim ostati u Santosu, dobro mi je

Robinho
AFP
03.05.2010.
u 18:36

U siječnju je Manchester City u brazilski Santos na posudbu poslao svog nezadovoljnog napadača Robinha. Sreća koju je u domovini pronašao uvjerila je Robinha da je to bio dobar potez, a nada se da će ona i potrajati dulje od dogovorenog.

Za 43 milijuna eura, što je najskuplji transfer u povijesti engleskog nogometa, City je doveo napadača brazilske nogometne reprezentacije iz Real Madrida u rujnu 2008. godine. Među “građanima” se 26-godišnji Robinho nije nikada u potpunosti snašao, a težak karakter donio mu je mnoštvo sukoba, što menadžer Roberto Mancini nije htio podnositi, pa je dogovorena posudba igrača u Santos. Ona istječe u kolovozu ove godine za kada je između klubova dogovoren i Robinhov povratak na Otok, što sam reprezentativac ne priželjkuje.

- U Santosu sam pronašao sreću. Igram u klubu koji njeguje napadački nogomet i nastupam s osmijehom na licu. Divno je biti dijelom ove momčadi i Bogu sam zahvalan što je naš trud nagrađen naslovom (Santos je osvojio naslov prvaka Savezne države Sao Paulo, op.a.) - kaže Robinho uz molbu:

- Pustite me da ostanem ovdje, dobro mi je.

U 11 odigranih utakmica za Santos Robinho je postigao pet golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije