Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od camp noa

Robinho: Ostajem u Manchester Cityju

Robinho
Reuters
14.11.2009.
u 11:22

Brazilski nogometni reprezentativac i napadač Manchester Cityja Robinho tvrdi da u naklapanjima kako će ove zime preseliti u redove Barcelone nema istine.

Neki su izvještaji sugerirali da bi se čelnici Barcelone i Manchester Cityja trebali sastati vrlo brzo kako bi se dogovarali oko transfera 25-godišnjeg napadača na Camp Nou. Robinho tvrdi da njegov odlazak iz engleskog prvoligaša nije aktualna tema…

- Ljudi svašta pričaju, ali ja sam vrlo sretan u Manchester Cityju. Jedino što me zanima jest moj što brži povratak na teren – izjavio je Robinho, koji je bio osam tjedna izvan pogona zbog ozljede gležnja.

Robinho se nalazi u taboru brazilske reprezentacije koja će u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Engleske u Dohi. Brazil će nakon toga sljedećeg tjedna igrati i protiv Omana, a u Manchester Cityju su ljutito reagirali kada su načuli da bi Robinho mogao zaigrati u jednoj od te dvije utakmice, iako praktički uopće nije trenirao gotovo dva mjeseca.

- Ne želim biti u središtu diskusije između dvije strane. Dobio sam poziv od Brazila, stoga je moja dužnost bila da se na isti odazovem – kratko je prokomentirao Robinho. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije