Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

River Plateu prijeti jednogodišnja zabrana igranja na Monumentalu

River Plate
AFP
28.06.2011.
u 23:25

Nedjeljno divljanje navijača River Platea na Monumentalu nakon ispadanja u drugu ligu poslije kvalifikacijskih utakmica s Belgranom, moglo bi imati ozbiljne posljedice po klub

Naime, sigurnosna komisija gradskih vlasti u Buenos Airesu analizira cijeli skandal oko divljanja navijača na stadionu Monumental i izvještaji iz Argentine govore kako je najvjerojatniji ishod da će River cijelu sljedeću drugoligašku sezonu igrati izvan svog stadiona!

Ipak, odluka još nije donesena, a više će se znati kad se zbroji šteta koju su navijači napravili na stadionu i u gradu. Također, gradske vlasti optužuju klub da je na tribinama bilo 10.000 ljudi više od kapaciteta stadiona!

U neredima je ozlijeđeno više od 50 policajaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije