Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - CROATIA SESVETE 4:2

Rijeki pobjeda, Pamić sve bliže Leverkusenu

Rijeka - Croatia Sesvete
Nel Pavletić/PIXSELL
14.04.2010.
u 20:15

Neslužbeno, Rijeka bi za svog veznjaka trebala dobiti između 500 i 800 tisuća eura. Tako bi riješila i brojne dugove.

Zvijezda vodilja treneru Rijeke Nenadu Gračanu uoči susreta s Croatijom Sesvetama bila je želja da potvrdi visoku pobjedu u Čakovcu i sjajnu igru protiv Dinama. Rijeka je bila bolja na početku utakmice te je Đalovićevim golom s bijele točke povela u 21. minuti.

Samo devet minuta kasnije Croatia je izjednačila pogotkom Guje, koji je iskoristio traljavu reakciju Čagalja i Radmana. Štrok je u 37. ponovo doveo domaćina u vodstvo, pogodivši iz blizine nakon povratne Đalovićeve lopte. Izjednačenje Sesvetama u drugom poluvremenu donio je Zubak, no u 82. minuti novo vodstvo domaćinima donosi Đalović. A u 88. pobjedu je potvrdio Štrok.

Uoči utakmice sastao se Izvršni odbor Rijeke i, prema svemu sudeći, danas ili sutra bi trebao biti završen transfer Zvonka Pamića. Što se zainteresiranih klubova tiče, favorit među kupcima je njemački Bayer iz Leverkusena.

Neslužbeno, Rijeka bi trebala dobiti 500 do 800 tisuća eura. Uz taj transfer, produžit će se i ugovori s Alenom Pamićem i Sandijem Križmanom. Realizacija transfera donijela bi i blagostanje pod stijene Kantride glede isplate dugovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije