Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCK NA PIKU UEFE

Riberyju potvrđena suspenzija za finale, Bayern se žali dalje

Franck Ribery
AFP
05.05.2010.
u 19:09

Žalbena komisija Europske nogometne federacije (UEFA) potvrdila je u srijedu ranije izrečenu suspenziju Bayernovu francuskom nogometašu Francku Riberyju na saslušanju u Nyonu.

Zbog opasnog prekršaja nad Lyonovim napadačem Lisandrom Lopezom tijekom prvog poluvremena prve polufinalne utakmice Lige prvaka na Allianz Areni, zbog kojeg je zaradio crveni karton, Riberyja su u Disciplinskoj komisiji kaznili trima utakmicama suspenzije.

Predsjednik Žalbene komisije Michel Wuilleret (53) u srijedu je potvrdio kaznu nakon što je saslušao Bayernove argumente. Nisu pomogli niti iskazi žrtve nasrtaja (Lopez), koji je izjavio da Ribery nije imao zlu namjeru i da ga treba pomilovati, kao niti osobni angažman Karl-Heinza Rummeniggea, jednoga od najmoćnijih ljudi u europskim nogometnim forumima, koji je tvrdio da je kazna od jedne utakmice neigranja sasvim primjerena.

Ribery neće igrati u finalu! Osim ako...

Sam Rummenigge, izvršni predsjednik bavarskog kluba, najavio je novinarima nakon presude da će Bayern nastaviti žalbeni proces i na drugoj, posljednjoj instanciji. To znači da će slučaj predati na Međunarodni sportski sud (CAS) u Lausannei.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije