Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI KARTON U SEZONI

Ribery u strahu od Uefe, a čak nije ni vidio Bayernov pogodak

'Referee Roberto Rosetti of Italy shows a red card to Bayern Munich\'s French midfielder Franck Ribery during the first leg UEFA Champions League semi-final football match FC Bayern Munich vs Olympiqu
'OLIVER LANG'
22.04.2010.
u 17:15

Franck Ribery, očito pod dojmom seksualne afere, izgubio je živce i divljački nagazio Lisandra Lopeza, radi čega mu, nagađaju Nijemci, prijeti zabrana igranja u mogućem finalu Lige prvaka.

Nijemci kalkuliraju s dvije, možda i tri utakmice kazne, zaboravljajući ipak da će zadnja biti – Platinijeva.

Ako je svojedobno arbitrirao u slučaju Eduardova simuliranja protiv Celtica, teško je vjerovati da će Francuz na čelu Uefe sada ostati po strani, jer ipak je u pitanju njegov sunarodnjak i miljenik iz reprezentacije.

Ribery čak nije ni dočekao kraj utakmice u Allianz Areni, nego je, prije nego što je Robben postigao pogodak, zajedno sa suprugom Wahibom sjeo u automobil i napustio stadion. Znao je da bi ga u mixed zoni dočekala neugodna novinarska pitanja...

– Bio je to ili tamnožuti ili svijetlocrveni karton. Ribery nije imao sreće jer je sudac stajao baš kraj njega. Baš se radilo o glupom prekršaju. Da se to nije dogodilo, Lyon je mogao stradati – izjavio je Franz Beckenbauer.

“Iako je Ribery vrlo rano dobio crveni karton, finale u Madridu sada se čini jako blizu za Bayern. Bavarska može slaviti Robbena, no to se ne može reći i za Riberyja koji je očito opterećen skandalom s prostitutkom isključen već u 37. minuti”, piše njemački tabloid Bild.

Sreća za Bayern, Lyon je igrao možda i najlošije ove sezone u Ligi prvaka. Iako je Puelova momčad izbacila Liverpool i Real, takvom igrom ne zaslužuje finale. Ni dugo putovanje autobusom nikako ne može biti isprika za tako bijedan nogomet.

Franck Ribery je prvi put ove sezone napravio takvu glupost. U prethodnih 25 utakmica, u Bundesligi, Njemačkom kupu i Ligi prvaka, Ribery u Bayernovu dresu nije dobio niti jedan žuti karton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije