Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bilo pregovora

Ribery: Sa Zidaneom nisam pričao o prelasku u Real

Franck Ribery
AFP
09.12.2009.
u 18:43

Ozlijeđeni Bayernov francuski reprezentativac Franck Ribery tvrdi da sa svojim još slavnijim sunarodnjakom Zinedineom Zidaneom nikada nije pregovarao o transferu u madridski Real.

Zidane je odnedavno prihvatio povratak u Real, klub u kojem je igrao od 2001. do 2006. godine, te koji je bio i njegov posljednji klub u karijeri. Jasno, ovoga puta Zidane igra puno minorniju ulogu na Santiago Bernabeu, budući da obnaša dužnost ''ambasadora kluba''.

S obzirom da je Franck Ribery često bio spominjan kao Realovo pojačanje za sljedeću sezonu, mnogi su pomislili da bi u tom eventualnom transferu važna spona mogao biti upravo Riberyjev sunarodnjak Zidane. Međutim, Ribery kaže:

- Moji kontakti sa Zidaneom bili su isključivo prijateljske prirode, a ne poslovne. Zizou se raspitivao za moju ozljedu koljena i to je sve!

- O zanimanju Reala i Chelseaja za mene nam samo koliko i svi ostali, što pročitam u novinama – dodao je Ribery, koji zbog problema s koljenom (patela) ne igra od trećeg listopada, kada je nastupio u dvoboju protiv Kölna. Objavio je da namjerava zaigrati za Bayern protiv berlinske Herthe u posljednjemu jesenskom kolu nogometne Bundeslige, 19. prosinca na Allianz Areni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije