Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Ribery produžio ugovor s Bayernom

Bayern, Inter
AFP, Reuters
23.05.2010.
u 13:04

Ono što je najtiražniji njemački list Bild najavio još prije nekoliko dana, službenu je potvrdu dobilo tek u nedjelju. Franck Ribery produžio je ugovor s Bayernom.

Francuski je nogometaš potpisao novi ugovor s aktualnim europskim doprvakom i na Allianz Areni bi trebao ostati do lipnja 2015. godine, objavio je Bayern na svojoj internetskoj stranici.

Potpis se dogodio još u subotu, nekoliko sati uoči finala Lige prvaka u Madridu, ali klub je sa službenom objavom odlučio pričekati još 24 sata. Trebao je to, uz pehar Lige prvaka, biti još jedan lijepi poklon Bayernovim navijačima ovaj vikend, no na kraju se pretvorio samo u utješnu nagradu.

- Zadovoljni smo što je jedan od najboljih svjetskih nogometaša pristao produžiti ugovor s nama. To je također znak velikih Bayernovih ciljeva u nadolazećoj godini - istaknuo je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, a 27-godišnji veznjak je dodao:

- Iznimno sam sretan zbog nastavka suradnje s Bayernom. Moja obitelj i ja smo sretni što ostajemo u Münchenu. Ovaj klub mi je također posljednjih godina postao druga obitelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije