Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZVJESNA BUDUĆNOST

Ribery ne želi razgovarati o novom ugovoru

Franck Ribery
Reuters
16.03.2010.
u 11:11

I dalje je jako upitno hoće li na kraju aktualne sezone francuski nogometaš Franck Ribery produljiti ugovor koji ga s minhenskim Bayernom veže do lipnja 2011. godine.

Već dvije sezone se priča o mogućem odlasku odličnog 26-godišnjeg Francuza. Prva opcija je uvijek bio madridski Real, no mnogo puta se u njegovom kontekstu spominjao i Chelsea, kao i niz talijanskih klubova.

Ribery je, pak, nerijetko u Bayernu bio povezivan sa svađama, pogotovo s trenerom Louisom van Gaalom, s kojim je na početku veza pucala gotovo svakodnevno. Sada je Francuz nešto sretniji u bavarskoj prijestolnici, ali to nikako ne mora značiti da čelnici i navijači ovog kluba mogu biti mirni po njegovom pitanju. Dapače.

- Razgovarao sam s njim prošle subote i htio da obavimo nešto dulji sastanak na temu njegovog produljenja. Odbio me - rekao je bivši nogometaš Christian Nerlinger, a danas sportski direktor u Bayernu.

- Rekao je da ga u ovom trenutku to ne zanima. Da želi biti isključivo koncentriran na događaje na travnjaku i rezultate Bayerna. Moram to poštivati i drago nam je da je tako, ali bi bili još sretniji kada bi odlučio ostati s nama i dalje - zaključio je Nerlinger.

Ribery se vratio treninzima   
Francuski krilni nogometaš Bayern Münchena Franck Ribery vratio se u ponedjeljak treninzima nakon uspješnog oporavka od ozljede gležnja koja ga je udaljila s travnjaka proteklog vikenda...

Ribery je sredinom prošlog tjedna nastupio za Bayern u uzvratu osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod Fiorentine (poraz Bayerna 3-2), ali je potom propustio utakmicu 26. bundesligaškog kola s Freiburgom (pobjeda Bayerna 2-1) zbog bolnog gležnja.

Sada se brzonogi Francuz vratio u trenažni proces i bit će na raspolaganju treneru Louisu van Gaalu za subotnje gostovanje kod Eintrachta u sklopu 27. kola njemačkog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije