Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andre Lenz

Rezervni vratar Wolfsburga nastradao u disko-klubu

Nogomet
09.05.2010.
u 19:11

Andre Lenz, 36-godišnji rezervni vratar Bundesligaša Wolfsburga, teško je nastradao u subotu navečer, u masovnoj tučnjavi koja se zbila u disko-klubu.

Mnoštvo je posjetitelja disko-kluba stradalo u tučnjavi za koju se trenutačno točno ne zna povod. No, kako su izvještavali svjedoci svega "letjele su boce, flaše, a ponajviše šake".

Lenz je dobio nekoliko težih površinskih rana, a opasnost se povećala i zbog gubitka velike količine krvi. No, brzo je prebačen u obližnju bolnicu gdje su napravljene manje operacije kojima je njegovo zdravstveno stanje dovedeno u potpunu normalu.

Policija još uvijek istražuje sve detalje ovog nemilog događaja.

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zvrki
21:16 09.05.2010.

pa znaci da je tu bilo i srba i hrvata

DO
domingo1981
19:43 09.05.2010.

... Letjele su i boce i flase... Zamisli...

DO
domingo1981
08:42 10.05.2010.

eventualno i njemaca ili bosnjaka ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije