Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svagušini treneri

Reja i Špaco nisu bili promašaji, što će biti s Vučevićem?

\'30.10.2010., stadion Poljud, Split - Nogometna utakmica 13. kola 1. HNL izmedju HNK Hajduk i NK Hrvatski dragovoljac.  Zeljko Kerum odgledao je drugo poluvrijeme u drustvu Gorana Vucevica. Photo: Iv
Ivo Cagalj/PIXSELL
20.12.2010.
u 10:13

U 16-mjesečnom mandatu na položaju predsjednika Hajduka Svaguša je promijenio trojicu trenera.

Počeo je s Edoardom Rejom koji je bio osvježenje na Poljudu, no prošle zime nije mogao odoljeti zovu Lazija. Izbor Stanka Poklepovića bio je pun pogodak jer je iskusni Špaco donio kup i premijerni nastup bijelih u Europskoj ligi.

No, idila nije dugo trajala, momčad je pala u napornoj jeseni i umjesto Poklepovića došao je Vučević koji je bio samo v. d. trenera, mandat mu je istekao i njegova je sudbina upitna.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
santos008
13:26 20.12.2010.

Sta ce biti s\'njim ,pa \'\'pustice ga niz vodu\'\' ko i druge.

ED
europski dinamo
15:57 20.12.2010.

Vratite ga da trenira kadete koji u Splitu gube od Dinama 4-0 tamo nam najviše koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije