Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
edi ljut

Reja: Odlazim bude li mi se itko miješao u posao

Edoardo Reja na gostovanju kod Međimurja
Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
20.03.2010.
u 17:36

- Budu li moje odluke prihvaćene, sjajno, u protivnom ću otići odakle sam i došao - kazao je Reja.

Angažman psihologa Danielea Popolizija toliko je razljutio Lazijeva trenera Edoarda Reju da je ovaj zaprijetio napuštanjem trenutne funkcije ukoliko mu se ne daju odriješene ruke pri obavljanju posla.

- Ili ću ja ovdje donositi odluke ili ću otići - Rejine su riječi koje citiraju mediji.

- Mislim da profesionalni psiholog nije potreban da bi motivirao momčad ili ju ujedinio. To je funkcija trenera. Od sada pa nadalje sve klupske odluke bit će moje. Ne želim da mi se itko miješa u organizaciju posla i oko momčadi. Ja sam taj koji snosi odgovornost i ja sam taj koji će ih motivirati.

- Budu li moje odluke prihvaćene, sjajno, u protivnom ću otići odakle sam i došao. To je moj stav i neću ga mijenjati do kraja sezone - odrješit je bio bivši trener splitskog Hajduka.

Komentara 1

LU
luena
18:21 20.03.2010.

Uhu ,Reja ce se vratit Hajduku. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije