Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Edoarda Reju želi Lazio, on u utorak putuje u Rim?

'Hrvatska-Split-06.02.2010 Split-poljud-pomocno igraliste-zagrijavenje prije prijateljske utakmice-na slici trener Hajduka Eduardo Reja Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL'
'Miranda Cikotic/PIXSELL'
08.02.2010.
u 16:28

Predsjednik Lazija Claudio Lotito telefonom je navodno kontaktirao trenera Hajduka, koji nije imun na pozive iz Rima. Talijani tvrde kako bi u utorak ujutro trebao biti u rimskoj prijestolnici i dogovoriti transfer.

Kako piše talijanska La Gazzetta dello Sport, Reja bi se u utorak trebao pojaviti u Rimu i potpisati ugovor te spominju klauzulu u njegovom ugovoru, prema kojoj bi mogao raskinuti s Hajdukom.

U jednom trenutku, više neformalnog razgovora u ponedjeljak, omakla mu se oštra ocjena onoga što su ove zime napravili Svaguša i Šurjak.

– U prosincu su mi rekli da ću imati momčad za prvaka, a mi smo oslabljeni – kazao je Reja i ugrizao se za jezik.

Ili ipak nije, previše je iskusan da bi se tek tako izlanuo pred novinarima. Zapravo, iza Rejine izjave stajala je iznimna želja Lazija da ga angažira. Nije to priča iz studenoga kada je Reja i pregovarao s Laziom, pa je sve bilo povuci-potegni.

Ovaj put je sve puno ozbiljnije, predsjednik Lazija zvao je Rejina zastupnika Marka Naletilića. Lazio je navodno Reji pripremio ponudu koja se ne odbija, a Talijan nije imun na zov iz Rima.

Nije Reja sad poludio i hitro želi u Rim, ali zatražio je od Svaguše i Šurjaka da mu čvrsto kažu stoje li iza njega i njegovih planova s Hajdukom.

– Zvao me u ponoć i obavijestio o ponudi Rimljana. Svi u klubu su za njegov ostanak, a bilo bi nam jako nezgodno da nam trener ode deset dana prije početka prvenstva. Vjerujem da će Reja ostati – kaže šef struke bijelih Ivica Šurjak.

Brazilski napadač Anderson nevoljko je pristao ostati u Hajduku na provjeri još tri dana i otišao je s momčadi u Postire.

– Anderson je uvjeren da će biti pojačanje za Hajduk, želi se dokazati i zbog toga će ostati do srijede – kazao je Brazilčev zastupnik Tomislav Nakić.

Hajduk će u Postirama na Braču odraditi tri treninga, a u srijedu će igrati prijateljsku utakmicu s Junakom u Sinju. Trener Edoardo Reja o Andersonu kaže:

– Igre u turskoj ligi su mu odlična referenca, ali ima višak kilograma i nije tjelesno pripremljen. Trebat će mu mjesec dana da se dobro pripremi. Nije mu lako, dva mjeseca je bez kluba. Zbog toga sam i tražio da ga pratim još nekoliko dana – kazao je Reja i iskazao zadovoljstvo dosad učinjenim na pripremama:

– Igrači su pokazali zajedništvo, djeluju kompaktno, radimo dobro. Nakon subotnje utakmice (na svoj rođendan Hajduk igra sa Željezničarom, nap. a.) ulazimo u prvenstveni ritam. Slaven Belupo će nam biti prva stuba dugog uspinjanja – kazao je Reja.


Ključne riječi

Komentara 4

DO
DonkeyHot
20:48 08.02.2010.

I ne trebaju!

OB
-obrisani-
17:16 08.02.2010.

Pa Reja je sjajan trener, ima u njemu Slovenske krvi i mogao bi čak Hrvate naučiti igrati nogomet odgovorno i sa uspjehom..Iako u slučaju HNK Hajduk je to težko jer ipak je dubok taj gubitnički mentalitet i strah čim se NK Dinamo pojavi iza čoška..

OB
-obrisani-
17:20 08.02.2010.

A kad se onda opet sjetim naših Olimpije i Maribora. Ti nažalost neče nikad uči u Evropu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije