Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARAO SA ŠURJAKOM

Reja: Imamo čistu situaciju što se tiče igrača

'Sport-28.11.2009.-Split, Hrvatska - Od 20.15 sati na Poljudu igra se 16. kolo Prve HNL -  HNK Hajduk protiv NK Osijek _ Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
05.12.2009.
u 11:20

Premda će se i o njegovu statusu razgovarati nakon što prođu dvoboji sa Zadrom i Zagrebom, trener Hajduka Edoardo Reja već je napravio popis igrača na koje računa.

– Razgovarao sam sa Šurjakom, svaki dan razgovaramo i imamo čistu situaciju što se tiče igrača. No, teorija je jedno, a praksa drugo. Među pedesetak igrača ima prekobrojnih, pokušat ćemo dovesti i pojačanja. Ali, nećemo dovoditi igrače kakve već imamo – bio je jasan Reja.

Naravno, o imenima nije želio govoriti, zatražio je mir za spomenute dvije utakmice koje bi mogle odrediti i njegovu sudbinu. Jer, posrtaj u Zadru i ispadanje iz Hrvatskoga kupa bilo bi gore od katastrofe i Talijan bi morao odstupiti s trenerske klupe.

A ne treba biti previše pametan i proniknuti kojih se igrača Hajduk želi riješiti. Odavno se zna da se želi odreći visokih ugovora M. Buljata i Jerteca, Rodić nije ni na "mapi", Brazilac Thiauginho nije dobio ni minute, Smoje je odigrao tek jednu utakmicu, ni s J. Buljatom nije bolja situacija. No, svi oni imaju ugovore i potrebna je njihova volja da ih se raskine. A treba vidjeti i tko će otići.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije