Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Reja: Pokazat ćemo Dinamu da je Poljud naš teren

Edoardo Reja
Leonard Ninčević
30.10.2009.
u 12:55

U Postirama je trener bijelih Edoardo Reja našao mir. Djeluje spokojno uoči dvoboja s Dinamom.

- Vraćaju se Vejić i Maloča, vidjet ćemo što će biti sa Šerićem. Igrat će samo oni najspremniji. Utakmice s Dinamom uvijek su takve da su igrači maksimalno koncentrirani. I nema veze tko je bolji, a mi ćemo na Poljudu pokazati da je to naš teren - kaže Reja.

Izostanak Anasa Sharbinija bit će veliki hendikep za Hajduk.

- Nedostajat će nam, još razmišljam o alternativi, ali nema dvojbi da ćemo se u utakmici protiv Dinama orijentirati na napad. Naravno, nećemo zaboraviti na obranu - rekao je Reja. Odgledao je posljednje dvoboje Hajduka i Dinama na Poljudu, a gledao je i dosta ovosezonskih utakmica Jurčićeve momčadi.

- Hajduk je do posljednjih pobjeda u Poljudu dolazio zahvaljujući agresivnosti. A ovaj Dinamo nema loših strana, jak je u svim dijelovima momčadi. Hajduk će svoj put prema ofenzivi tražiti kroz sredinu, kroz okomitost u napadu - kazao je Reja koji je po kvaliteti izdvojio Mandžukića, Moralesa i Papandopulosa.

- Za nas će biti dobro ako Mandžukić ne bude igrao, on je igrač velike vrijednosti, ali ima Dinamo kvalitetne zamjene na svim pozicijama - dodao je Reja. I treneru će, kao i cijelom Hajduku, nedostajati podrška navijača sa sjevera, koji će bojkotirati utakmicu.

- Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali žalim zbog njihove reakcije. Momčad je ta koja ih igrama mora privući na stadion. Ovi igrači nisu zaboravili igrati nogomet, vjerujem da ćemo to već pokazati u utakmici protiv Dinama. Slično je i u Napulju, takve su situacije samo u klubovima u kojima su igrači zaluđeni. I kod Hajduka i kod Napolija odnos ide od ljubavi do mržnje - zaključio je Reja.

Ključne riječi

Komentara 3

MR
mirha.rudes
13:47 30.10.2009.

Reja poslije Dinama .......pa paaaaaaa

BS
Berekin ST
13:56 30.10.2009.

reja, pokazite to prvo na terenu. dajte da igraju samo onima koji imaju muda i u kojima ako jos takvih ima jos tinja dalmatinski dispet.

PE
petrovve
18:24 30.10.2009.

Ma dobro Reja,znamo da je Poljud vas teren. Nas je Maksimir,nismo slov.pa da tudje hocemo...hehehe. Sve vidimo u subotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije